Termeni si conditii

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos.
Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia. 
SECCO CENTER S.R.L, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.secocenter.ro  isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si politica de confidentialitate si termenii si conditiile de folosire, fara niciun fel de notificare prealabila. Datorita acestui fapt, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Aplicabilitate:
Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru website-ul seccocenter.ro pentru care SECCO CENTER S.R.L are calitatea de autor/proprietar/administrator. Website-ul www.seccocenter.ro va fi denumit generic, in mod individual site in cele ce urmeaza.

Dreptul de autor si marci:
S.C SECCO CENTER S.R.L este autorul website-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, s.a.m.d sunt proprietatea SECCO CENTER S.R.L sau sunt licentiate de  pentru a fi folosite.
Marca Secco Center este o marca inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, Oficiul National al Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti si este detinuta de catre SECCO CENTER S.R.L. Domeniul www.seccocenter.ro este detinut de catre SECCO CENTER S.R.L. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelui Secco Center, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa a SECCO CENTER S.R.L este interzisa si se pedepseste conform legii. Utilizarea neautorizata a acestora se pedepseste conform legislatiei in viguare.
Dreptul de proprietate intelectuala: S.C SECCO CENTER S.R.L respecta drepturile intelectuale ale altora. Daca veti considera ca munca dumneavoastra a fost copiata de o maniera care sa incalce dreptul de proprietate intelectuala, va rugam sa adresati catre S.C SECCO CENTER S.R.L o notificare care sa cuprinda:
- semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa reprezinte pe posesorul dreptului de proprietate
- o descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciati ca au fost incalcate
- o indicare a locatiei pe Site unde apreciati ca aceste drepturi au fost incalcate;  adresa, numarul de telefon si adresa e-mail a dumneavoastra
- o declaratie pe proprie raspundere conform careia sunteti convins ca utilizarea in disputa nu a fost autorizata de detinatorul drepturilor, ale imputernicitului sau ale legii.

Dreptul de utilizare:
S.C SECCO CENTER S.R.L va acorda dreptul pentru a accesa/vizita Site-ul, fara posibilitatea de a-l modifica in lipsa unui acord din partea SECCO CENTER S.R.L .
Aceasta drept de folosinta nu include:
- revanzarea sau utilizarea in scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe Site
- descarcarea sau copierea informatiilor legate de conturile de utilizator
- utilizarea tehnicilor tip data mining, robotilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor.
S.C SECCO CENTER S.R.L va acorda o licenta limitata, revocabila si ne-exclusiva de a va crea un hyperlink catre pagina home a site-ului atata vreme cat acest link nu descrie SECCO CENTER S.R.L sau un partener/afiliat al acestuia de o maniera falsa, gresita sau jignitoare. Licenta acordata nu va permite utilizarea in cadrul acestui hyperlink a marcii SECCO CENTER fara acordul prealabil scris al SECCO CENTER S.R.L.
Continutul Site-ului, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al S.C SECCO CENTER S.R.L

Conditii de utilizare:
Site-ul este furnizat de catre S.C SECCO CENTER S.R.L pe o baza "asa cum este" si "atat cat este disponibil". S.C SECCO CENTER S.R.L nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mail-urile trimise de la www.seccocenter.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, S.C SECCO CENTER S.R.L fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. S.C SECCO CENTER S.R.L nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site. S.C SECCO CENTER S.R.L nu acorda niciun fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului.
Produsele prezentate pe site nu se constituie intr-o oferta de niciun fel, fiind prezentate cu titlu pur informativ. Pentru a primi o oferta din partea S.C SECCOCENTER S.R.L, trimiteti-ne un e-mail pe comenzi@seccocenter.ro sau va rugam sa ne contactati la 0314.336.206.
Efectuarea unei precomenzi pe website-ul www.seccocenter.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile acestui site.
In urma precomenzii efectuata pe website-ul www.seccocenter.ro si trimisa, nu reprezinta confirmarea ca produsele sunt pe stoc.

Comanda este valida si se onoreaza dupa ce sunteti contactat si vi se confirma stocul si pretul reperelor comandate, de catre operatorii call center SECCO CENTER S.R.L
Informatiile furnizate de catre www.seccocenter.ro sunt folosite numai cu scopul pentru care au fost introduse (efectuarea precomenzilor sau a cererilor de oferta), conform legilor in viguare.
In cazul produselor de origine (OEM) sau produselor aftermarket (AM) care se aduc la comanda din depozitele externe, este necesara achitarea unui avans de 100% din valoarea produsului.
Produsele comercializate prin intermediul www.seccocenter.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala.
De asemenea, atat pretul cat si specificatiile tehnice prezentate pe site nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala, si pot fi schimbate fara nici o notificare in prealabil.
Fotografiile produselor au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul in sine.
Produsele comercializate de www.seccocenter.ro, sunt interschimbabile cu piesele originale conform cataloagelor si listelor editate de producatori. Garantia se aplica in conformitate cu legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantia asociata a acestora si O.G. nr.21/1992 privind protectia consumatorului. Termenul de garantie acordat de www.seccocenter.ro se acorda pentru durata medie de utilizare a pieselor de folosinta indelungata, conform specificatiilor tehnice ale producatorului dar nu mai mult de 18 luni de la data inscrisa pe factura de vanzare. Va rugam sa vizitati Garantie si Retur.
Produsele comercializate pe www.seccocenter.ro sunt livrate numai in urma comenzilor efectuate online sau telefonic, in limita stocurilor disponibile. Modificarea preturilor produselor afisate pe site se poate face fara o instiintare prealabila.

Securitate:
Daca utilizati site-ul, sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe site cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat S.C SECCO CENTER S.R.L pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou nume de utilizator si/sau parola.
Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.
Site-ul www.seccocenter.ro nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail tertilor, nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Responsabilitate Limitata:
Ne rezervam dreptul de a nu onora, din motive obiective, integral sau partial, precomenzile efectuate pe site, cererile de comanda valoric si cantitativ, si de a anula cererile de comanda si de oferte de pret, care nu sunt conforme cu regulile interne de functionare ale S.C SECCO CENTER S.R.L.
Informatiile de pe acest site pot contine erori de tastare sau erori de ordin tehnic pentru care S.C SECCO CENTER S.R.L nu isi asuma nici un fel de resposabilitate.

Legislatie:
Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C SECCO CENTER S.R.L. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa la sediul S.C SECCO CENTER S.R.L..
Pentru folosirea in cele mai bune conditii a website-ului va recomandam sa cititi cu atentie toate informatiile furnizate de acesta.

Va multumim pentru timpul acordat!
Echipa Secco Center

SECCO CENTER piese noi de caroserii auto

banner
Discount de peste 10% la pachetul de fata completa pentru masina ta.
Poti achizitiona o fata completa la un pret mult mai avantajos folosind pachetele gata configurate. Pretul este valabil doar pentru pachetele existente!
banner
Discount de peste 10% la pachetul de fata completa pentru masina ta.
Poti achizitiona o fata completa la un pret mult mai avantajos folosind pachetele gata configurate. Pretul este valabil doar pentru pachetele existente!

De ce Secco Center?

  • Poti primi comanda in aceeasi zi in Bucuresti si Ilfov cu doar 40 Lei. Livrare rapida prin curier oriunde in tara
  • Produsele comandate vin insotite de factura, garantie, se pot returna in 14 zile lucratoare
  • Livrare rapida in toata tara
  • Asistenta tehnica de specialitate
Update cookies preferences