Livrare si transport

Ridicarea personala:
Ridicarea produselor se poate face doar in urma unei precomenzi telefonice sau pe site, pentru adresa de ridicare si program de lucru va rugam sa accesati sectiunea "LOCATII".
Produsele ridicate personal dintr-un punct de lucru S.C SECCO CENTER S.R.L se vor verifica impreuna cu un reprezentant al S.C SECCO CENTER S.R.L si nu se vor accepta la retur decat in cazul in care au fost identificate gresit de catre noi.
Nu se percept taxe sau comisioane de transport pentru produsele ridicate personal.

Livrare prin curier:
Livrarea prin curierat rapid se face in aproximativ 24 - 48 ore cu FAN COURIER EXPRESS, costul transportului va fi suportat de catre client.
Va rugam ca la primirea coletului sa receptionati cu atentie piesele primite! Eventualele sesizari legate de lipsa unor repere sau de avarierea lor pe durata transportului trebuie reclamate agentului de la firma de curierat chiar la primirea coletului; este obligatoriu incheierea unui proces verbal de constatare cu reprezentantul firmei de curierat! Sesizarile ulterioare vor fi extrem de greu de solutionat, deoarece fara acest proces verbal firma de curierat nu va mai putea fi trasa la raspundere iar S.C SECCO CENTER S.R.L nu isi asuma eventualele daune produse de catre transportator.
Daca produsul primit este deteriorat (lovit, zgariat, fisurat, ciobit, spart) iti recomandam sa refuzi livrarea. Daca totusi ai acceptat coletul, iti recomandam sa soliciti curierului completarea unui process verbal si sa ne aduci situatia la cunostinta in maxim 24 de ore de la livrare prin completarea formularului de contact sau pe e-mail la comenzi@seccocenter.ro. Necompletarea procesului verbal in prezenta curierului care a efectuat livrarea si orice sesizare ulterioara nu va putea fi solutionata pozitiva.

Va multumim pentru timpul acordat!
Echipa Secco Center

SECCO CENTER piese noi de caroserii auto

banner
Discount de peste 10% la pachetul de fata completa pentru masina ta.
Poti achizitiona o fata completa la un pret mult mai avantajos folosind pachetele gata configurate. Pretul este valabil doar pentru pachetele existente!
banner
Discount de peste 10% la pachetul de fata completa pentru masina ta.
Poti achizitiona o fata completa la un pret mult mai avantajos folosind pachetele gata configurate. Pretul este valabil doar pentru pachetele existente!

De ce Secco Center?

  • Poti primi comanda in aceeasi zi in Bucuresti si Ilfov cu doar 40 Lei. Livrare rapida prin curier oriunde in tara
  • Produsele comandate vin insotite de factura, garantie, se pot returna in 14 zile lucratoare
  • Livrare rapida in toata tara
  • Asistenta tehnica de specialitate
Update cookies preferences